Céged székhelye fix helyen

A céges székhely lényege az lenne, hogy egy fix helyre (iroda, saját lakás stb) legyen bejelentve a cég, ahova a hivatalos levelek érkeznek és ahol a cég ellenőrizhető a NAV számára. A székhelyszolgáltatás sok szempontból megkönnyíti a vállalkozók dolgát. Miért?

Azért, mert az említett opciók – a saját iroda és a lakásban bejelentett székhely esetében a vállalkozónak extra költségekkel kell számolnia, emellett idejét is rabolja az, ha titkárnő alkalmazása helyett saját maga intézi az adminisztratív teendőket a székhelyen. Ellenben a székhelyszolgáltatás összege jóval alacsonyabb, mint egy iroda bérlése lenne, és még titkárnőt sem kell fizetnie a vállalkozónak. Emellett idejét sem kell a hivatalos levelezésére pazarolnia, hiszen a székhelyszolgáltatás részét képzi az is, hogy a szolgáltató online értesíti a fontosabb levelek beérkezéséről. Az ügyfelek tehát pénzt és időt spórolhatnak meg, ezzel a kényelmes és megbízható megoldással.

A megbízható székhelyszolgáltató nyomon követ a jogrendbeli változásokat, érdemes olyan szolgáltatót választani, akik több helyről leinformálhatók.

No Comments

Post a Comment