Tárgyalás a szabadban?

Bizony, amikor egy tárgyalás, egy projekt átbeszélése, munkaügyek tisztázása – vagy bármi, ami egy cég életében előfordulhat – jön szóba, nem feltétlenül szeretnénk azt is az iroda négy fala között elintézni. Ilyenkor a tárgyaló bérlés lehetőségében érdemes körülnézni. Van, akik számára egy igényesen berendezett, és minőségi szintű kiszolgálás ösztönzőleg hat egy ügy megvitatását illetően. De sok ember vélekedik úgy, hogy mind dolgozni, mind pedig pihenni a legalkalmasabb hely a természet, a napsütötte rét, vagy egy egyszerű kis terasz.
Ma már olyan is lehetséges, hogy tárgyaló bérlés esetén nem egy zárt teret veszünk igénybe, hanem mondjuk egy nagyobb épület tetején kialakított terasz jellegű „helyiséget”.
Az épületek tetejét már régebben is kihasználták többféleképpen, de manapság a legmerészebb ötletek is megvalósíthatóak már a tárgyaló irodák terén is. Igaz vannak előnyei és hátrányai is egy tetőtéri megbeszélésnek. A friss levegő és természetes napfény egyértelműen pozitívum, bár ha éppen a laptopot vagy a projektort használnánk – ami alapjáraton is ki van oda építve – nem garantált, hogy a nagy fényben mindent élesen fogunk látni. Az e féle tárgyaló a lazább, nagyobb létszámú gyűlésekre kiválóan alkalmas, főleg az esti órákban, ahol egy kisebb partit is összehozhatunk, melyet biztosan mindenki élvezni fog.

No Comments

Post a Comment