Barcelona nem csak a foci miatt híres

Bár csapatuk teljesítménye megkérdőjelezhetetlen, mást is tud nyújtani Katalónia fővárosa. Barcelona Spanyolország második legnagyobb városa, így nem is lehet azon csodálkozni, hogy minden évben rengeteg turista keresi fel. Katalónia fővárosa számtalan híres látnivalóval büszkélkedik. Sokak álma, hogy egyszer eljussanak ide és gyönyörködjenek a hatalmas metropoliszban. A modern várostervezés, 20. századi Avantgarde művészet itt mind megtalálható.

A modernizmus egyik legjelesebb képviselője Antoni Gaudi gyönyörű és egyben meghökkentő építészeti alkotásai minden bizonnyal megérnek egy látogatást. Az 1992-es Olimpia után Barcelonában hatalmas átalakítások kezdődtek meg, de ez jellemzi a többi várost is. Mára már az egyik legfelkapottabb hely a turisták körében Barcelona. Természetesen a számtalan látnivaló mellett tengerpartját sem szabad szem elől tévesztenünk, ahol több szálloda is várja a vendégeket. Azok, akik a régi Barcelonát szeretnék inkább közelebbről megismerni, ajánljuk az Ei Born és a Barri Gothic negyed felkeresését. Szállodák tekintetében igen széles a választék, hiszen az 1 vagy 2 csillagos szállodától kezdve egészen a luxus szállodákig itt minden megtalálható. Akik nem szállodában szeretnének megszállni, azoknak számtalan apartman áll rendelkezésükre.

A Guinovart apartman akár egy nagyobb család elhelyezésére is alkalmas, hiszen 6 fő befogadására képes. A város fő sugárútjától mintegy 3 utcányira található, így a belváros könnyen megközelíthető. A szép felújított épületben megtalálható apartmant minden igényt kielégítően rendezték be, így igazán otthon érezhetjük magunkat. Természetesen design lakások is bérelhetők, amelyek akár egy kisebb baráti társaságnak is tökéletes szálláslehetőséget biztosítanak. A Passeig De Gracia összesen 10 fő befogadására képes. A 120 négyzetméteres lakás egy csendes kis utcában található meg, így ha nyugalomra is vágyunk, akkor ez a szálláslehetőség tökéletes lesz barcelonai kikapcsolódásunk alatt.

 

No Comments

Post a Comment