Olcsó és mégis jó?

Nem mindegy, milyen pólója van az embernek. Általában az emberek szeretik a minőséget, a tartós és megbízható forrást, és aki teheti, javarészt ilyen terméket vásárol. De mi a helyzet a ruhaneműk terén?

Egyre népszerűbbek lettek az elmúlt évek során a turkálók, és bár volt egy idő, amikor a hanyag és szakadt ruhát jellemezte a „turis” darab, mégis mára ez teljesen megváltozott. Nagyobb üzletek is alapultak az úgynevezett second hand módszerre, azaz a másodkézbe való átadásra. Beszerezhető az ilyen boltokban a férfi póló, a női póló, ingek, blúzok, öltönyök, blézerek, nadrágok, és mindenféle apróbb ruhanemű is. Ráadásul nagyon kedvező áron, sokszor az eredeti üzletben kínált ár harmadáért, negyedéért férhetünk hozzá csinosabb és vagányabb öltözékekhez is.

Kérdés mit szabad és mit nem megvásárolni egy ilyen helyen, de ez szintén emberfüggő, mint sok minden más is. De egy egyszerűbb férfi póló, amit a nehezebb munkákhoz, otthonra, vagy ing alá veszünk fel, azt miért ne vegyük meg egy ilyen helyen, ahol éppen kezünkbe akad egy jobb állapotban lévő ruhadarab. Egy jobban szem elé kerülő ing, kabát már jobban megfontolandó, hogy valóban ne tűnjön használtnak, és ne érezzük magunkat kényelmetlenül benne magunkat. De bizony van, hogy az olcsó áru is tud jó minőségű lenni!

No Comments

Post a Comment