napvitorla

Nyáron a napvitorla lehet a megmentőnk

A nyári hőségben bizony mindent meg kell tennünk, amivel biztosíthatjuk mind magunk, mind környezetünk UV elleni védelmét. A nagy meleg rosszullétek, sőt tragikus esetek okozója is lehet.

Akik érzékenyebbek a melegre, azok tudják igazán értékelni a ventilátort, a klímát, a napernyőket és a napvitorlákat is. A szabadtéren nem lehet klímát nyomni, mint a zárt terekben, viszont ott is megvannak azok az eszközeink, melyekkel könnyíthetünk helyzetünkön, mint például a napvitorlák. Hiszen mégsem lehet az egész napot egy zárt térben tölteni, főleg, amikor örülünk, hogy végre megjött a jó idő, kisütött a nap, kimerészkedhetünk téli barlangjainkból. Végre nem a szürke időjárás néz le ránk az égből, hanem a kék ég és a fényes napsütés.

Akárhol is vagyunk, egy strandon, a játszótéren, vagy teraszos étteremben, tetőtéri bárban, kertmoziban, az erős UV sugárzással szemben a napvitorla lesz a legjobb barátunk. Hiszen bármilyen szabadtéri hely nyáron élvezhetetlenné válik, ha nincs megfelelő árnyékolóval ellátva. Az ilyen játszóterek például üresen állnak a napsütötte órákban, hiszen nem azért viszik le a gyerekeket játszani, hogy aztán napokig otthon feküdjenek a napszúrás miatt.

Nagymama sem tud a gyerekkel elmenni így a játszótérre, hiszen ő maga is szinte biztosan rosszul lesz árnyékoló napvitorla hiányában. A napvitorlaland.hu oldalán több típusú napvitorla kínálat áll rendelkezésünkre, akár játszótérre, akár strandra, vagy a nyaralónk teraszára, kertjébe szeretnénk orvosolni az árnyékolás problémáját.

No Comments

Post a Comment