műanyag ablak étkezőben

Új műanyag ablak, akár egyetlen nap alatt!

Amikor új műanyag ablakokkal szeretnénk megtölteni otthonunkat, akár felújításról van szó, akár egy építkezésről, az időtényező is fontos. Mind a felújítási munkálatok, mind pedig az építkezéssel járó, általában elhúzódó munkálatok sok-sok időt vesznek igénybe.

Ezért külön örömet okoznak az olyan munkafolyamatok, melyekkel időt lehet megtakarítani. A műanyag ablakok beépítése ilyen időtakarékos megoldást kínál fel! A daidalos.hu oldalán kiemelik, hogy lehetőség van akár egyetlen nap alatt 8-10 nyílászáró cseréjére, és új műanyag ablakok beépítésére! Mivel az ablakcsere nem jár különösebb rombolással, ezért is végezhető gyorsabban a munka.

Legalábbis a daidalos.hu oldalának munkatársai keze által biztosan! A régi ablakokat elfűrészelik, ezáltal elkerülhető a falroncsolás, és egyszerűbben ki lehet emelni az ablaktokot. Ugyanakkor azt is fontos tudni, hogy tégla, vagy y-tong szerkezetű otthonok esetében a bontás során sérülhet a falszerkezet. Ezért ezekben az esetekben kőműves munkálatokra és festésre lehet szükség a műanyag ablak körül a műanyag ablak beépítését követően. Legyen szó nagyobb lakásokról, házakról, a 8-10 ablakcsere tényleg kivitelezhető egy nap leforgása alatt.

Ezért a műanyag ablak beépítése tényleg az a szakasz lehet mind a felújítás, mind pedig az építkezés során, ami nem fog napokig elhúzódni, hanem gyorsabban lehet vele haladni. Mivel pedig igaz az a mondás, hogy az idő pénz, ezért ezt a szakaszt egy takarékos, spórolós szakasznak is tekinthetjük. Hiszen építkezések esetén különösen érvényes ez a mondás.

No Comments

Post a Comment