Thaiföld: egzotikum és páratlan természeti értékek

thaifoldAz egzotikus nyaralások manapság minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, s ilyen iránt érdeklődve Thaiföld garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ázsia egyik legizgalmasabb országaként várja a turistákat, akik a világ minden részéről előszeretettel keresik fel a buddhista templomokkal, esőerdőkkel, halászfalvakkal és páratlan szépségű fürdőhelyekkel rendelkező területet.

Az álomszép Phi-Phi szigetek, Koh Samui vagy Phuket mellett megéri Thaiföld nyüzsgő metropoliszait, pálmafás tengerpartjait, díszes templomait és persze kulturális érdekességeit is felkeresni. A Thaiföld utazás ár nagymértékben függ attól, hogy körutazást igyekszünk-e tenni, vagy egyetlen üdülőhelyet szeretnénk választani a pihenésre. Akár egészen exkluzív szolgáltatások, hajós utak is állnak a turisták rendelkezésére, hiszen a vízről egészen más szemszögből élhetőek meg Thaiföld csodái.

A Startutazás szakemberei szerint is érdemes a térség több arcát is megismerni, hiszen a mágikus, egzotikus ország jóval többet tartogat a thai konyhaművészetnél és a festői tengerpartoknál. Utazásszervezés során érdemes úgy tartózkodási időt választani, hogy jusson idő Thaiföld több nevezetességét is felkeresni, akár egyetlen régióra összpontosítva az utazás napjait. Az egzotikus ország mind kultúrájában, mind történelmi látnivalóiban és természeti értékeiben egyedülálló kínálattal várja a pihenni vágyókat.

 

No Comments

Post a Comment