fa roló

Kiválóan illeszthető árnyékoló a roló

Az árnyékolók közül a roló azért népszerű választás, mert kiválóan illeszthető az ablakokhoz, és tökéletes árnyékolást biztosít. Egyszerre lesz praktikus megoldás, ami a célnak is tökéletesen megfelel, közben pedig dekorál is.

A jobbotlet.hu oldalán kapható vászonrolók mind a függőleges síkú, mind a bukó-nyíló ablakok és erkélyajtók árnyékolására kiválóan alkalmasak. Ezek kézi, gyöngyláncműködtetésűek, melyeket tok nélküli árnyékolóként, beltéri használatra terveztek. Kapható akár szabadon lógó roló is, de az ablaksíkhoz tökéletesen rögzíthető verzió is.

Ez esetben lehetséges a textil buktatott állapotú ablakok síkjához való rögzítésre is. Vezető damilos és tépőzáros megoldások közül is lehet választani. A roló tehát akár tökéletesen illeszthető ahhoz az üvegfelülethez, ahol az árnyékolást így szeretnénk megoldani. Ráadásul a függöny alternatívájaként el kell mondani, hogy a legolcsóbb megoldás, és egyben a legegyszerűbb is a sötétítésre és dekorálásra.

Különböző rolófajták kaphatók a piacon, így akár a fényáteresztő típusoktól a teljes sötétítésig számos típussal találkozhatunk. Gyorsan, házilag is könnyen, szerszámok nélkül fel lehet őket szerelni, ezért ezzel sincs különösebb bonyodalom. A rolókat összeszerelni is nagyon könnyű, így valóban életszerű megoldást kínálnak a hétköznapokban, otthonunk árnyékolására. Akár hővisszaverő kiszerelés is kapható, amely segít a nyári melegben a helyiségek hűsen tartásában.

No Comments

Post a Comment