A NAV előtt szakképzett emberek képviselik cégedet!

A székhelyszolgáltatás lényege, hogy átvállalja a terheket az ügyfeleinek, a cégtulajdonosoknak a válláról, és hogy területet biztosítson ez ügyfelek hivatalos levelezésének, fogadják és tárolják az irataikat, melyeket a szerződés értelmében jogosult átvenni.

Amellett, hogy átveheti a iratokat jogosult arra is, hogy kezelje azokat, tehát eljárjon a tartalmuk értelmében, hogy tárolja őket, emellett pedig hogy értesítse a címzettet arról, amit a tartalma közöl. Kötelesek tárolni is ezeket a leveleket, hivatalos papírokat, hogy a későbbiekben be tudják mutatni őket az ellenőrzéseket végző hivatalos szerveknek, például a NAV-nak.

Sokan azért nem akarnak a saját otthonukba bejelenteni a székhelyet, mert senki sem szereti, ha a NAV váratlanul meglátogatja az otthon. De nem csak a intimitás megsértése okozza a problémát… sok cégtulajdonos nem feltétlenül rendelkezik jogi és gazdasági alapismeretekkel, márpedig az ilyen ellenőrzések során nem ártana. A székhelyszolgáltatónál viszont szakemberek dolgoznak, akik megfelelő módon tudják képviselni a céged igényeit a hivatalok előtt.

Forrás: Székhelyszolgáltatás Debrecen

No Comments

Post a Comment