játékos építőkocka

Az apa-gyerek játékidő tökéletes eszköze az építőkocka!

Nagyon is kellenek az olyan játékok az otthoni játék gyűjteménybe, mellyel az apák is örömmel tudnak játszani gyerekeikkel. Akkor is, ha lányok vannak a háznál, és nem fiúk, akikkel műanyag katonákkal vagy autókkal lehetne játszani.

Az építőkocka a tökéletes áthidalása ennek. Lányos apukák éppolyan izgalommal tudnak elveszni az építőkockázás játékélményében, mint fiús apukák a műanyag katonákkal való játékban. De az építőkocka mind fiúk, mind lányok esetében kitűnő játék! Az egész család együtt töltheti az időt különböző várak és építmények kigondolásával és megépítésével. Egyszerre fejlődnek a gyerekek és élik át a szüleikkel való játékos kapcsolódás élményét, ami igazi kincs!

Sőt, az sem ritka, hogy a szülők annyira belefeledkeznek az építőkockázás élményébe, hogy a gyerek időközben már mással játszik, de apuka még mindig épít valamit az építőkocka segítségével. Mondhatni, ez egy kortalan játék, sok szülő újra élheti gyerekeivel a gyerekkorát, vagy bepótolhatja azokat a játékokat, melyek neki kimaradtak gyerekként. Néha fel is merülhet a kérdés: kinek is vásárol a család?

A szülőnek kell alibi, hogy van kinek vásárolni építőkockát, vagy tényleg a gyermek számára lesz az ajándék? Vagy is-is? Az a legjobb, amikor szülő-gyermek együtt tudja élvezni a játékidőt, hiszen ilyenkor a játékos fejlődés, a játékélmény, és a kapcsolódás élménye egycsapásra történik meg. Ami megfizethetetlen. Minőségi játékokért érdemes körülnézni a jatszoterland.hu oldalán!

No Comments

Post a Comment