köztéri hinta

Esztétikus és minőségi köztéri hinta

Szerencsére már számos modern és felújított játszótérrel találkozni az országban, melyek egyszerre gyönyörködtetik a szemet, és felelnek meg az EU szabványoknak is, ezzel garantálva a biztonságos kikapcsolódást gyermekeink számára.

Ugyan a 70-es-80-as-90-es évekbeli játszóterek látványa nosztalgikus hangulatba tudja röpíteni az embert, főleg azokat, akik éltek is abban a világban, mégsem felelnek már meg a mai biztonsági szabványoknak. Nem beszélve a régiességükről és egy másik korról, amit magukon hordoznak. A játszóterek kapcsán az első szempont a biztonság, utána az esztétikus megjelenés, ami századunkban nem egy megvetni való úri mulatság. a faberland.hu oldalán ez a két szempont ötvöződik, mind a szabványoknak való maximális megfelelés, mind pedig az esztétikus kivitelezés.

A köztéri hintáik kialakítása is ennek megfelelően esztétikus és környezetbe illeszkedő. A Faberland köztéri hintái jól ellenállnak az igénybevételnek, így nem kell attól félni, hogy a gyerekek kíméletlenebb használata mellett ne bírnák a strapát. A köztéri hinta szinte minden játszótér alapvető kelléke, ezért nem lényegtelen kérdés ennek minősége és megjelenése. Amelyik gyerek játszótérre megy, az biztosan elsők között gondol a köztéri hintára is. Ezért fontos a köztéri hinta magas minőségének garantálása, biztonságos kialakítása, és a több korosztály számára is elérhető verziók kitelepítése.

Sokszor csalódottak a kisbabás szülők, mivel nem minden játszótér van felszerelve a köztéri hinta egyik alapvető verziójával, a bölcsőhintával. Pedig a bölcsőhinta nagyjából az első és egy darabig talán egyetlen eszköz, amit a babák is tudnak használni, ha játszótér környékén jár a család. Számukra ezért az elején a játszótér még egyet jelent: bölcsőhintázást. Érdemes a babákra is gondolni játszótér tervezése során, hiszen nekik egy darabig ez az egy eszköz jelenti a játszótérrel való barátkozást.

No Comments

Post a Comment