Egy, és kétszemélyes rugós játékok a modern játszótereken

A mai modern játszótereken több újdonságot is találhatunk, ha felnőtt fejjel ellátogatunk. Korábban, már olyan 10-15 évvel ezelőtt elkezdett terjedni egy újfajta játékszer, a rugós játékok, melyek vidám színű állatok, vagy járművel alakjában jelentek meg a játszótereken. A felnőtt kísérő nagy örömére ezek a játékok még egy nagyobb súlyú személyt is elbírnak, így míg a felvigyázás alatt álló kiskorú egyéb játékszerekben kereste a szórakozását, mi felpattanhattunk az erős szerkezetű rugós játék nyergére, és élvezhettük a himbálózást.

A rugós játékok amúgy meglepő módon jóval drágábbak, mint a hinták, mászókák. Az otthoni használatra is szánt egyszemélyes darabok olyan 90-110 ezer forint közötti áron elérhetőek, míg a közterületi rugós játék ára akár a 257 000 forintos árat is elérheti egy kétszemélyes darab esetén.

Szimpla, dupla, és négyes üléses rugós játékok is piacra kerültek már, így akár csoportosan is élvezhetjük a himbálózás nyújtotta élményt. A jatszoterland.hu kínálatában széles kínálatból válogathatunk ezen belül a termékkategórián belül is.

No Comments

Post a Comment