Helyszínelés másképpen: Irányítsd te a Parker & Lane: Twisted Minds helyszínelőit.

Ha nem tudsz betelni az olyan izgalmas krimikkel, mint a CSI és az Esküdt ellenségek, hamar a kedvenced lesz ez az ötletes nyomozós játék.

A Twisted Minds, amelyben több a csavar, mint egy dugóhúzón, a detektívmunka nehéz és unalmas részeit teszi szórakoztatóvá: a feladat tulajdonképpen a hatékony időgazdálkodás.

Neked kell gondoskodnod róla, hogy a tetthelytől a kapitányságig és a törvényszéki laborig mindenhol rendben menjen a munka. Senki sem szeret a többiekre várni, ezért mindenkit el kell látnod feladattal, mielőtt elunná magát, te pedig értékes pontokat vesztenél.
A Twisted Minds bűnügyi helyszínén te vagy a főnök.

Az újonc Parker szerepében te irányítod a helyszínelőket a sárga bizonyítékjelölő táblákhoz, te osztod ki nekik a nagyítókat, a csipeszeket, a bizonyítékgyűjtő üvegeket és a kendőket. Ha elkészültek a munkával, visszamész hozzájuk jegyzetelni.

A kapitányságon te küldöd be az izgága gyanúsítottakat a kihallgatószobákba, te mutatod meg a fényképeket a tanúknak, sőt még a harapnivalót és az italt is te viszed be nekik az automatából.

Őrizd meg a nyugalmadat, ha összecsapnak a fejed felett a hullámok. Rangsorold a feladatokat. Örömmel tölt majd el a jól végzett munka, főleg, ha megkapod a gyorsaságért járó bónuszcsillagokat.
Két bűnügy közt számos személyes dráma bontakozik ki a játék történetében.

A háromcsillagos minősítéshez el kell végezni az olyan pluszmunkákat is, mint egy okvetetlenkedő kisegér lefülelése, vagy a türelmetlen főnök rendszeres tájékoztatása.

Ha ez nem volna elég, néhány feladat olyan minijátékokkal egészül ki, mint egy gyors pH-meghatározás, a fényképező beállítása a kristálytiszta helyszínelési fotóhoz, vagy a baktériumok azonosítása a labor mikroszkópja alatt.

A Twisted Minds jókat viccelődik a műfaj szokványos fordulatain, és éppoly furfangos, mint amennyire izgalmas. Ha te is olyan sokat lótsz-futsz, mint Parker, ezt a játékot neked találták ki.

No Comments

Post a Comment